امروز: جمعه 10 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

سبک سازی سازه

سبک سازی سازه دسته: عمران
بازدید: 6 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 724 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 47

پرو‍ژه تخصصی ازمنظر اینجانب فرصتی است برای آشنایی بهتر با مصالح روز و راهكارهای مناسب در زمینه های مختلف و مورد علاقه افراد مانند راهسازی ، ساختمان سازی ، سد سازی و (با توجه به رشد و توسعه ی روز افرونتكنولوژی و ارائه نظرات و روش های ساخت در سراسر دنیا)

قیمت فایل فقط 20,800 تومان

خرید

سبک سازی سازه


سبک سازی سازه

سبك سازی سازه 4

چرا این موضوع؟ 5

چرا به این موضوع علاقه مندشده اید و درمورد آن چه میدانید؟ 5

شرح مختصری درباره موضوع: 6

کامپوزیت ها 6

(یونولیت) 8

مقدمه 8

فوم پلی استایرن(یونولیت) چیست ؟ 12

ماده اولیه 13

ضریب های عایق بودن13

ویژگی های بلوک های پلاستو فوم : 13

كاربرد های پلاستوفوم چیست ؟ 13

پانل های سه بعدی چیست ؟ 18

مزایای استفاده از پانل های ساندویچی 18

(سقف کُرمیت) 19

سقف تیرچه و بلوک کُرمیت 19

سقفپلیمری کُرمیت 21

سقف کامپوزیت کُرمیت 22

سقف کاذب 23

سقف ضربی کُرمیت 24

مزایای سقف کرمیت 25

معرفی بتن سبك هوادار (فوم سِم ) 31

خصوصیات بتن سبك 32

صرفه جویی اقتصادی :32

خصوصیات بتن سبك 34

پانل های سازه ای: 35

پانل های ساندویچی با بتن پاششی 36

معرفی شرکت ها 36

پانل دوم: 42

علت سبک سازی چیست؟42

چرا در کشور، در زمینه سبک سازی ناموفق بوده ایم؟ 42

پانل سوم: 43

فلسفه های نوین در طراحی لرزه ای: 44

منابع: 47

سبك سازی سازه


چرا این موضوع؟

پرو‍ژه تخصصی ازمنظر اینجانب فرصتی است برای آشنایی بهتر با مصالح روز و راهكارهای مناسب در زمینه های مختلف و مورد علاقه افراد مانند راهسازی ، ساختمان سازی ، سد سازی و ... (با توجه به رشد و توسعه ی روز افرونتكنولوژی و ارائه نظرات و روش های ساخت در سراسر دنیا)

چرا به این موضوع علاقه مندشده اید و درمورد آن چه میدانید؟

شرایط اقتصادی مناسب

سهولت در حمل و نقل

عایق بودن در برابر آتش

عایق بودن در مقابل گرما و سرما و صدا

قابل برش بودن

بررسی این موضوع بجز عنواندرنظرگرفته شده به چه موضوع دیگری میتواند منجرشود؟

این موضوع میتواند به هر موضوع دیگری كه در زمینه سبك سازی سازه می باشد می تواند منجر شود ازجمله یونولیت و ...


شرح مختصری درباره موضوع:

کامپوزیت ها

در كاربردهای مهندسی، اغلب به تلفیق خواص مواد نیاز است. به عنوان مثال در صنایع هوافضا، كاربردهای زیر آبی، حمل و نقل و امثال آنها، امكان استفاده از یك نوع ماده كه همه خواص مورد نظر را فراهم نماید، وجود ندارد. به عنوان مثال در صنایع هوافضا به موادی نیاز است كه ضمن داشتن استحكام بالا، سبك باشند، مقاومت سایشی و UV خوبی داشته باشند و .... از آنجا كه نمی توان ماده‌ای یافت كه همه خواص مورد نظر را دارا باشد، باید به دنبال چاره‌ای دیگر بود. كلید این مشكل، استفاده از كامپوزیتهاست. كامپوزیتها موادی چند جزئی هستند كه خواص آنها در مجموع از هركدام از اجزاء بهتر است.ضمن آنكه اجزای مختلف، كارایی یكدیگر را بهبود می‌بخشند. اگرچه كامپوزیتهای طبیعی، فلزی و سرامیكی نیز در این بحث می‌گنجند، ولی در اینجا ما تنها به كامپوزیتهای پلیمری می‌پردازیم.

در كامپوزیتهای پلیمری حداقل دو جزء مشاهده می‌شود:

فاز تقویت كننده كه درون ماتریس پخش شده است.

فاز ماتریس كه فاز دیگر را در بر می‌گیرد و یك پلیمر گرماسخت یا گرمانرم می‌باشد كه گاهی قبل از سخت شدن آنرا رزین می‌نامند.

خواص كامپوزیتها به عوامل مختلفی از قبیل نوع مواد تشكیل دهنده و تركیب درصد آنها، شكل و آرایش تقویت كننده و اتصال دو جزء به یكدیگر بستگی دارد.از نظر فنی، كامپوزیتهای لیفی، مهمترین نوع كامپوزیتها می باشند كه خود به دو دسته الیاف كوتاه و بلند تقسیم می‌شوند. الیاف می‌بایست استحكام كششی بسیار بالایی داشته، خواص لیف آن (در قطر كم) از خواص توده ماده بالاتر باشد. در واقع قسمت اعظم نیرو توسط الیاف تحمل می‌شود و ماتریس پلیمری در واقع ضمن حفاظت الیاف از صدمات فیزیكی و شیمیایی، كار انتقال نیرو به الیاف را انجام می‌دهد. ضمناَ ماتریس الیاف را به مانند یك چسب كنار هم نگه می‌دارد و البته گسترش ترك را محدود می‌كند. مدول ماتریس پلیمری باید از الیاف پایینتر باشد و اتصال قوی بین الیاف و ماتریس بوجود بیاورد. خواص كامپوزیت بستگی زیادی به خواص الیاف و پلیمر و نیز جهت و طول الیاف و كیفیت اتصال رزین و الیاف دارد. اگر الیاف از یك حدی كه طول بحرانی نامیده می‌شود، كوتاهتر باشند، نمی‌توانند حداكثر نقش تقویت كنندگی خود را ایفا نمایند. الیافی كه در صنعت كامپوزیت استفاده می‌شوند به دو دسته تقسیم می‌شوند:

الف)الیاف مصنوعی ب)الیاف طبیعی.

كارایی كامپوزیتهای پلیمری مهندسی توسط خواص اجزاء آنها تعیین میشود. اغلب آنها دارای الیاف با مدول بالا هستند كه در ماتریسهای پلیمری قرار داده شده اند و فصل مشترك خوبی نیز بین این دو جزء وجود دارد.ماتریس پلیمری دومین جزء عمده كامپوزیتهای پلیمری است. این بخش عملكردهای بسیار مهمی در كامپوزیت دارد. اول اینكه به عنوان یك بایندر یا چسب الیاف تقویت كننده را نگه میدارد. دوم، ماتریس تحت بار اعمالی تغییر شكل میدهد و تنش را به الیاف محكم و سفت منتقل میكند.

سوم، رفتار پلاستیك ماتریس پلیمری، انرژی را جذب كرده، موجب كاهش تمركز تنش میشود كه در نتیجه، رفتار چقرمگی در شكست را بهبود میبخشد.تقویت كننده ها معمولا شكننده هستند و رفتار پلاستیك ماتریس میتواند موجب تغییر مسیر تركهای موازی با الیاف شود و موجب جلوگیری از شكست الیاف واقع در یك صفحه شود.بحث در مورد مصادیق ماتریسهای پلیمری مورد استفاده دركامپوزیتها به معنای بحث در مورد تمام پلاستیكهای تجاری موجود میباشد. در تئوری تمام گرماسختها و گرمانرمها میتوانند به عنوان ماتریس پلیمری استفاده شوند.

در عمل، گروههای مشخصی از پلیمرها به لحاظ فنی و اقتصادی دارای اهمیت هستند.در میان پلیمرهای گرماسخت پلیاستر غیر اشباع، وینیل استر، فنل فرمآلدهید(فنولیك) اپوكسی و رزینهای پلی ایمید بیشترین كاربرد را دارند. در مورد گرمانرمها، اگرچه گرمانرمهای متعددی استفاده میشوند، PEEK ، پلی پروپیلن و نایلون بیشترین زمینه و اهمیت را دارا هستند. همچنین به دلیل اهمیت زیست محیطی، دراین بخش به رزینهای دارای منشا طبیعی و تجدیدپذیر نیز، پرداخته شده است. از الیاف متداول در كامپوزیتها می‌توان به شیشه، كربن و آرامید اشاره نمود. در میان رزینها نیز، پلی استر، وینیل استر، اپوكسی و فنولیك از اهمیت بیشتری برخوردار هستند.

پروپیلن و نایلون

(یونولیت)

مقدمه:

بلوك های یونولیتی «پلی استایرن» مدتی است كه برای ساختمان سازی در تهران و در آپارتمان های بلند به دلیل سبكی و كم هزینه بودن مورد استقبال انبوه سازان (بساز بفروش های سابق) قرار گرفته است.

این بلوك ها در دو نوع «قابل اشتعال» و «غیر قابل اشتعال» در بازار عرضه می شوند.
وزن هر قطعه بلوك سیمانی كه در ساختمان سازی به كار می رود، ۱۵ كیلوگرم است، در حالی كه وزن بلوك های یونولیتی بسیار ناچیز است و تا اندازه بسیار زیادی موجب پایین آوردن وزن ساختمان می شود.

با وجود پوشش نسوزی كه زیر و روی این بلوك را محصور كرده است، در صورت آتش سوزی در ساختمان، این بلوك ها تنها تا ۲۰ دقیقه تاب مقاومت در برابر حرارت را دارند. ایمنی اماكن مسكونی در برابر حریق و حادثه از جمله مواردی است كه باید از نظر ایمنی شهری مورد توجه قرار گیرد.

در ایمنی یك ساختمان موارد زیادی نقش دارد كه می توان به مصالح به كار رفته در آن به عنوان یكی از مهم ترین موارد اشاره كرد.

معاون امور عملیاتی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تهران در این باره می گوید: بسیاری از مهندسین معمار بلوك های یونولیتی «پلی استایرن» را به خاطر مقاوم بودن در برابر زلزله، عایق بندی و افت صدا در ساختمان سازی به كار می برند و این یونولیت ها به دلیل كم حجم بودن و هزینه پایین در قسمت های مختلف ساختمان و به خصوص در كف سقف ها به كار برده می شوند.

ولی مواد شیمیایی به كار رفته در این بلوك ها غیر استاندارد و بسیار زیان آور است.

گویا سازمان آتش نشانی، غیراستاندارد و خطرناك بودن این بلوك ها را طی مكاتباتی به وزارت مسكن و مركز تحقیقات مسكن اعلام كرد تا جلوی كاربرد و استفاده آن در ساختمان سازی گرفته شود. ولی طی دو سال اخیر شاهد خسارات مالی و جانی ناشی از استفاده از این بلوك ها بوده ایم.
بلوك های «پلی استایرن» به دلیل سبكی وزن خود، وزن نهایی ساختمان را كم می كنند، به همین دلیل در ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرند. بلوك های مذكور نقش باروری ندارند و به همین دلیل در برابر زلزله ایمن هستند.

اما این بلوك ها، در برابر آتش به راحتی حجم خود را از دست می دهند و تنها اشكال این بلوك ها، كمی مقاومت در برابر حرارت و شعله وری آنها است.

در صورتی كه از جنس مرغوب این بلوك ها در ساختمان سازی استفاده شود، در برابر آتش مقاوم تر خواهند بود.

با وجود پوشش نسوزی كه زیر و روی این بلوك را محصور كرده است، در صورت آتش سوزی درساختمان، این بلوك ها تنها تا ۲۰ دقیقه تاب مقاومت در برابر حرارت را دارند. ایمنیاماكن مسكونی در برابر حریق و حادثه از جمله مواردی است كه باید از نظر ایمنی شهریمورد توجه قرار گیرد.

در ایمنی یك ساختمان موارد زیادی نقش دارد كه می توان بهمصالح به كار رفته در آن به عنوان یكی از مهم ترین موارد اشاره كرد

معاون امور عملیاتی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تهران دراین باره می گوید: بسیاری از مهندسین معمار بلوك های یونولیتی «پلی استایرن» را بهخاطر مقاوم بودن در برابر زلزله، عایق بندی و افت صدا در ساختمان سازی به كار میبرند و این یونولیت ها به دلیل كم حجم بودن و هزینه پایین در قسمت های مختلفساختمان و به خصوص در كف سقف ها به كار برده می شوند.

ولی مواد شیمیایی به كار رفتهدر این بلوك ها غیر استاندارد و بسیار زیان آور است

گویا سازمان آتش نشانی، غیراستاندارد و خطرناك بودن این بلوكها را طی مكاتباتی به وزارت مسكن و مركز تحقیقات مسكن اعلام كرد تا جلوی كاربرد واستفاده آن در ساختمان سازی گرفته شود. ولی طی دو سال اخیر شاهد خسارات مالی و جانیناشی از استفاده از این بلوك ها بوده ایم.

شامل ورد 47صفحه ای

توجه : لینک دانلود پکیج، پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل واردشده نیز ارسال خواهد شد. دقت کنید که ایمیل در ابتدای خود www ندارد.

همچنین توجه نمایید که وارد کردن نام و نام خانوادگی صحیح و یا شماره موبایل الزامی نبوده، چرا که فایل پس از خرید برای شما فعال شده و قابل دانلود و استفاده است.

قیمت فایل فقط 20,800 تومان

خرید

برچسب ها : سبک سازی ساختمان , سبک سازی , سازه , کامپوزیت ها

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر